22 55 80 01 - Ring endelig: vi giver gratis fodervejledning - Telefontid: hver dag kl. 8-19
Vi er e-mærket
Total:0,00 DKK 
Ingen varer i kurven
Gå til kurven
FRAGT KUN 40,-
Fri fragt ved køb
over 400 kr.
Vi sender igen om:

Hvem er vi

Hjemmesiden PetFoodNord.dk, med lager i Hjørring, ejes af Petfoodnord ApS, som ejes af Investeringsklubben 81 ApS. Investringsklubben 81 ApS består af en gruppe af nordjyske erhvervsfolk, som alle elsker deres kæledyr (3 hunde og 1 kat), og så elsker de at drive forretning sammen. Ejerne vil gerne fastholde og udvikle virksomheden, som har base i Nordjylland, så alle danske forbrugere er sikret et sted at handle, hvor service, integritet og kvalitet er i højsædet.

 

PetFoodNord startede tilbage i 2007. Idéen til PetFoodNord kom fra en hundetræner ved politiet i Aalborg, der fandt ud af hvor meget det betød at hunden fik det rigtige at spise inden den skulle på arbejde. Dette budskab skulle naturligvis ud til flere, og med den baggrund startede PetFoodNord.

 

I starten drev stifteren shoppen som en hobby ved siden af sit job som hundefører i politiet. Det greb om sig, og 1. september 2009 overtog Thomas Hugo Møller shoppen, og fortsatte i samme gode ånd som stifteren, som måtte fokusere på jobbet som hundefører. Thomas havde fokus på at udvide udbuddet og kvaliteten af varer i shoppen, og den service der fulgte med. Både Thomas Hugo Møller havde, som det også er tilfældet med de nye ejere, generelt stor fokus på at holde forbrugerne opdateret på både produkter og viden, samt et opdateret tekniske set-up. Til fordel for kunder og med fokus på at udvide kundekredsen hele tiden.

 

For Thomas Hugo Møller er, som det var tilfældet for Petfoodnords stifter, ikke engageret 100% virksomheden. Thomas kan skrive både pilot, sikkerhedschef, inspektør og far til 6 børn på CV'et. Samtidigt. Derfor valgte Thomas i efteråret 2016, at søge efter nye ejere til Petfoodnord.dk. Det kom i stand ved årsskiftet 2016/2017.

 

Ved Pet Food Nord er og har kunden altid været i centrum. Vi yder et højt serviceniveau for at sikre at det er let og behageligt at handle ved os. Vi tilstræber at have nye spændende produkter i vores sortiment, og vi forsøger at dække alle vores kunders behov så vidt muligt.

 

Vi er landsdækkende og leverer hurtigt og sikkert dit kvalitetsfoder og udstyr direkte til døren. Det betaler sig at handle foder ved PetFoodNord.dk, hvad enten du køber en sæk ad gangen eller køber stort ind.

Kundeservice 

 

Kundeservicen i Petfoodnord er en af vores kerneområder, vi bestræber os på altid at kunne give dig en uvidlig og professionel rådgivning. Uanset hvad du må have af spørgsmål eller problemer er vi klar til at lytte og hjælpe med at gøre det bedste for dig og dine kæledyr.

 

Bag kundeservice står Karoline Boe Carlsen, som selv er dyreelsker, og hundeopdrætter. Derudover sørger Thomas Hugo for den daglige administration og udvikling af shoppen. 


Levering

Leveringen fra Petfoodnord sker fra dag til dag på alle hverdage. Der er gratis levering når du køber for over 400 kr. Vi sender alle pakker med GLS og alle breve op til 400 gram med Post Danmark.
Du modtager altid et track and trace nummer, når vi afsender din pakke, således du kan følge med på pakkens vej til dig. Vi har professionelt lagerhotel til at pakke alle vores pakker, så vi sikrer at der ikke sker fejl i ordrehåndteringen. Vi afsender pakker hver dag kl. 14, og i toppen af hjemmesiden kan du altid se, hvornår vi afsender pakker igen.

 

Hvis du bor et sted hvor det er besværeligt at modtage pakker, kan du vælge at vi sender til din arbejdsplads eller til en pakkeshop i nærheden af dit hjem.

Smagsgaranti

 

Smagsgarantien ved Petfoodnord.dk er noget helt særligt, ligesom vores meget høje niveau i kundeservice, så er servicen helt i top, når du skal finde det rigtige foder til din hund eller kat. Smagsgarantien kan bruges på 2 forskellige måder, enten:

  • Sender du dit foder retur og betaler for returfragten, når vi modtager foderet så overfører vi beløbet for al foderet også selv om din hund har spist af det.
     
  • Bestiller du noget andet foder som du gerne vil prøve og så skriver du i kommentaren at du gerne vil have det andet foder hentet på smagsgarantien, så henter vi det gamle foder ved dig når vi leverer den nye sæk og du slipper dermed også for returfragten.

Det er naturligvis altid en god idé at starte med vores smagsprøver når du er på udkig efter nyt foder til din hund.

Kravet til returnering af foder på smagsgarantien er at mindst 90% af foderet er tilbage i posen og ordren er maks. en måned gammel.

Al foder der kommer retur på "Smagsgarantien" giver vi til dyreinternater, der modtager efterladte hunde og katte.

Genbestilling

 

Vi har gjort det let for dig at bestille det samme foder igen. Du kan tilmelde dig vores påmindelsesservice og få en mail inden du løber tør for foder. Når du logger ind på vores side kan du også let genbestille samme ordre som sidste gang.

Med venlig hilsen

Thomas Kock,

Adm. Direktør, Pet Food Nord ApS

 

Firma fakta:
PetFoodNord ApS
Bøgebakken 13
9210 Aalborg SØ

 

CVR: 29790124

 

Tlf.: 22 55 80 01 (ikke til SMS)